Clubul de Engleza

Clubul de Engleza din cadrul EverGreen Education este mediul in care copilul dumneavoastra va deprinde si va invata intr-o metoda cat mai creativa si cat mai proprice limba straina care este cel mai des vorbita de locuitorii globului, limba engleza.
Copiii evolueaza in pas alert cu restul lumii si astfel devine indispensabila cunoasterea limbii engleze inca de la o varsta frageda. Fie ca este vorba de vizionarea unor desene animate sau de parcurgurea unor jocuri in limba engleza, interesul celui mic va creste odata cu varsta. Lucrul esential este imaginatia si stimularea creativitatii copilului dumneavoastra.

De ce sa alegi cursurile Clubului de Engleza?
Orice cursant va fi testat in prealabil, parcurgand un test de plasament, oral si scris, adaptat in functie de varsta. In urma acestuia se va opta, la indicatiile profesorului, cursul la care se va identifica locul in grupa a fiecarui cursant. Cursurile au la baza imbunatatirea abilitatilor de comunicare (scris/citit/vorbit), stimularea creativitatii si a interactiunii sociale in limba engleza.
Cursurile pentru copii cuprind maximum 5 cursanti si vizeaza lucrul in grupe mici, pentru eficientizarea abilitatilor de invatare ce vor fi dezvoltate de profesori cu experienta internationala in domeniul predarii limbii engleze.

Metode de predare
Data fiind multitudinea de cursuri de limba engleza pentru prescolari si scolari, Clubul de Engleza clasifica cursurile in functie de varsta si de dorinta de studiu pentru un anumit domeniu de interes, prin urmare metodele interactive de predare-invatare cuprind tehnici precum: dialogurile, jocurile de rol, repetitiile, exercitiile de gramatica si vocabular. Limbajul prezentat este asimilat de catre copii in mod original si autentic in cadrul orelor de limba engleza. Interactiunea este stabilita intre profesor-elevi, elevi-profesor, dar si intre elevi. “>Resurse
Materialele folosite sunt atractive, inovative si sunt distribuite sub forma unor pachete adresate fiecarui cursant de limba engleza. Pachetul cuprinde: Student���Book, Activity Book, FlashCards, Cd(ROM), DvD.
Portofoliul fiecarui cursant va cuprinde fise de lucru, experimente si proiecte.
Evaluarea va fi facuta la sfarsitul unui curs si va fi reprezentata de o fisa individuala in care va fi specificat nivelul de interactiune, intelegere si producere a informatiilor dobandite.
Pentru recunoasterea progresului fiecarui copil inscris, Clubul de Engleza va organiza de-a lungul anului diverse activitati si lectii deschise in care cursantii isi vor putea pune in valoare abilitatile de limba engleza dobandite.

Tipuri de cursuri:
Cursurile au o frecventa de 2 ori/saptamana, 8 ori/luna.
O grupa este formata din maximum 5 cursanti.
Abonamentele Clubului de Engleza, pot fi combinate.
Testul de plasare in grupa, este sustinut gratuit la inscrierea cursantului in cadrul Clubului de Engleza si a achitarii taxei de inscriere de 50 de lei.

Perioada de inscriere
Grupele noi se formeaza incepand cu data de 3 septembrie.
“>Contact.